Vins

Varietat

44% Garnatxa
30% Carinyena
26% Sira

Elaboració

Per a l'elaboració d'aquest vi es van utilitzar raïms del Molar, el Lloar i la Morera del Montsant. Es va desrallar sense triturar i les fermentacions van durar de 14 a 18 dies. Cada lot s'ha fet per separat amb maceracions prefermentatives d'almenys 24 hores. Premeu lentament i lleugerament. La malolàctica es realitzava majoritàriament en bótes de roure.

Embotellat Març 2022
4,279 Ampolles (0,75L)
44 Magum Ampolles (1,5L)
20 Jeroboam Ampolles (3L)

criança

Criança en bótes de roure (Quercus Petraea 90% i Quercus Alba 10%) durant 11 mesos.

Notes de Tasts

L'objectiu era elaborar un vi que mostrés clarament el seu origen al Priorat. No obstant això, la intenció era produir un vi més fresc i una extracció mitjana. Pretén remarcar els matisos aromàtics primaris i una boca que us acollia per continuar bevent per la seva suavitat i cruixent.

Alcohol 14,5%
Acidesa Total 6,6 g/L Tartàrica
Sulfits Totals 60 mg/L
Sucre Residual Total 0,4g/L

Negre 2020

_A0A8256 copia

Rosé 2021

_A0A8263_copia-removebg-preview (1)

Varietat

100% Garnatxa

Elaboració

S'elabora amb raïm del Molar. S'ha realitzat el desrapat sense trituració. Després de 2 hores de maceració amb pells s'obté el most de curs lliure. La fermentació malolàctica es va dur a terme en dipòsits d'acer inoxidable.

Embotellat Març 2022
474 Ampolles (0,75L)

Notes de Tast

L'objectiu era fer un vi que les aromes primàries fossin el protagonisme. Vi fàcil de beure amb els seus matisos. La complexitat aromàtica prové tota de varietats i fermentacions. A la paleta és bastant cruixent.

Alcohol 13,3%
Acidesa Total 5,6 g/L Tartàrica
Sulfits Totals 65 mg/L
Sucre Residual Total 0,3g/L

Varietat

60% Viognier 40% Garnatxa Blanca

Elaboració

En aquest cupatge s'han utilitzat raïms procedents del Molar i la Morera del Montsant. Els raïms es van desrapar, es van triturar i es van premsar ràpidament per evitar l'oxidació. El most es va mantenir a 12C per aconseguir el débourbage correctament. Cada lot es va fermentar per separat a baixa temperatura. Posteriorment es va dur a terme la conversió malolàctica.

Embotellat Març 2022
900 Ampolles (0,75L)

Criança

El 65% del vi va ser envellit en tines d'acer inoxidable fent batonatge periòdicament. El 35% restant va ser envellit en roure (Quercus Petraea) durant 11 mesos.

Notes de Tasts

L'objectiu era fer un vi ben desenvolupat i complex. El vi es pot beure fàcilment sol o maridar perfectament amb un àpat. Té una complexitat aromàtica primària de varietats i fermentació més les aromes relacionades amb el roure. En boca és bastant sedós, suau i cruixent.

Alcohol 13,8%
Acidesa Total 5,2 g/L Tartàrica
Sulfits Totals 90 mg/L
Sucre Residual Total 0,3g/L

Blanc 2020

_A0A8260